Drømme

Jeg havde egentlig tænkt mig, at denne side skulle bruges til at beskrive mine drømme og tanker – men lige nu er det en bunke skrammel, en samling af alle mulige links. Det har også sin berettigelse.
afrika2
Drømme: et roadtrip til Afrika med familien eller venner, i bil altså. Jeg ville tage den østlige rute, gennem Mellemøsten, men det satte krigen i Syrien mm. en stopper for.
De andre ruter, via det sydlige Italien eller Spanien, er imo knap så interessante. Jeg har været både i Italien og Spanien og den nord-vestlige del af Afrika har ingen interesse.

Øst- og centralafrika er jeg interesseret i. Jeg tænker at man måske kan tage færger fra Tyrkiet til fx. Libanon eller Israel. Måske via Cypern. Derfra vil jeg så til Ægypten og fx Rwanda mv.: jeg er interesseret i muslimsk og jødisk kultur og vil meget gerne snuse til afrikansk kultur som jeg er sikker på forandrer sig meget på det lange stræk. Turen er ikke en safari-ferie !

Tidligere brugte jeg siden ‘ikaros.info’ som opsamling af pædagogiske og andre samfundsrelevante links + forskellige læringer jeg havde fået med fra min tid i erhvervet og fra Seminariet. Meget om de ledelses-oplevelser jeg havde fået som ansat på gulvet og som tillidsrepræsentant. Det var omkring år 2000 eller lige efter